Steven JOPEN 2015ALBLASSERDAM – De zevende editie van het KNLTB open jeugdtoernooi JOPEN 2015 van tennisvereniging ATV is gespeeld onder tropische weersomstandigheden. Het toernooi is succesvol verlopen. We bedanken daarvoor al onze sponsoren en met name hoofdsponsor Epine te Papendrecht voor alle hulp. De overige sponsoren waren: Tennisschool Houthuyse, Albert Heijn Hendrik-Ido-Ambacht, BioSoil, DOK11, Sprinx, Sporttown, RICOH, autobedrijf Aantjes-Hofman, Primera en uw fietsspecialist Philip de Koning.

Met 72 jeugdige deelnemers uit Alblasserdam en omgeving was het toernooi goed bezet en konden gedurende de week mooie en spannende wedstrijden gespeeld worden. Om maximaal te presteren werden de deelnemers onder andere voorzien van water en fruit.Net als voorgaande jaren waren er gedurende de week diverse activiteiten naast het tennis georganiseerd, zoals de dagelijkse prijsvraag, het springkussen en het zogenaamde prijsschieten.

Het toernooi is in de leeftijdscategorie t/m 17 gewonnen door Steven van der Waal bij de jongens en door Agda van Huët bij de meisjes. In de leeftijdscategorie t/m 14 zijn Matthijs Mallee bij de jongens en Marisha van der Arend bij de meisjes eerste geworden. T/m 12 jaar is bij de jongens gewonnen door Owen Houthuyse en bij de meisjes door Luna Smits.

Bij de deelnemers groen1 10 t/m 12 jaar is Joost Mallee eerste geworden. De groen2 10 t/m 12 jaar categorie is gewonnen door Anas Ghorafi. Ralph van Vliet en Joost Mallee hebben de gemengd dubbel groen1 10 t/m 12 jaar gewonnen. De gemengd dubbel groen2 10 t/m 12 jaar is gewonnen door Jorian Kempen en Jasper Oudwater.

De jongensdubbel t/m 17 is gewonnen door Owen Houthuyse en Matthijs Mallee De meisjesdubbel t/m 14 is gewonnen door Julia van Maren en Elvira Saffignani.

Op de bijgevoegde foto’s: actiefoto’s van beide winnaars t/m 17 jaar (Steven van der Waal en Agda van Huët)

Steven JOPEN 2015
Agda JOPEN 2015