Winnaar_Kratje. (Medium)KINDERDIJK – Zaterdag 13 juni werd het seizoen bij De Zwerver afgesloten met een grandioze slotdag. In de ochtend was het de beurt aan de pupillen t/m de D-jeugd. Niet alleen de eigen jeugd was hier welkom maar ook hun vrienden en vriendinnetjes. Zij kregen een voetbalclinic met sport en spel van Jan Verveer, de nieuwe trainer van het eerste van de Zwerver, en Gijsbert Spek. Het voetbalparcours werd individueel afgelegd maar er waren prijzen per klasse te verdelen. De winnaars: minipupillen: Luciën, F-pupillen: Nathan, E-pupillen: Hidde en D-pupillen: Rick. Kratje van de lat van de pupillen werd gewonnen door: Michon (2e keer achtereenvolgend, een topprestatie).

In de middag werd de inmiddels traditionele zeskamp gehouden voor de A, B en C jeugd. De klapper onder de spellen was dit jaar de Bumperbalwedstrijd. De wisselbeker is gewonnen door het team FC Kaalgat, bestaande uit: Bjorn, Mike, Robin, Dennis, Rik en Stef. Kratje van de lat werd gewonnen door Erik van Genderen. Aansluitend stond er voor de mannen en vrouwen een heerlijke kapsalon klaar. De sfeer zat er goed in.

Later in de middag konden ook de vele vrijwilligers en de andere leden van De Zwerver aansluiten bij het buffet. Uiteraard hadden de vrijwilligers een streepje voor bij dit buffet. Op deze manier wilde het bestuur van de Zwerver hen bedanken voor het vele werk wat er ook dit seizoen weer door hen is verricht.

_MG_5711 (Medium) _MG_5715 (Medium) _MG_5758 (Medium) _MG_5783 (Medium) _MG_5787 (Medium) Bumperball (Medium) levend (Medium) Winnaar_Kratje. (Medium)