Voetballen1_0ALBLASSERDAM – V.V.Alblasserdam heeft voor komend seizoen de selectie rond om een mooi seizoen te maken in de 2e klasse. Ruim 70% van de selectie bestaat uit spelers die actief zijn geweest in de jeugd van V.V.Alblasserdam.

Aankomend seizoen krijgen A1 spelers: Seref Kulaksiz, Martijn Vink, Sharemy Sandvliet en Ozan Duru van de Alblasserdamse trainer Bert Buizert een kans bij het 1e elftal. De komende jaren krijgen spelers uit A1 jaarlijks de kans om zich te bewijzen in het eerste elftal. Zeker nu A1, B1 en C1 in de hoofdklasse spelen. Nog nooit eerder speelden zoveel jeugdelftallen op dit hoge niveau.

Verder keert een flink aantal oud-Alblasserdammers terug op het oude nest: Stefan Lommerde, Redouan El Akchaoui , Samet Ulusoy en Alihan Ulusoy speelden jaren in de jeugd van VVA en komen over van resp. de Zwerver, Sliedrecht en sc Feyenoord.

Ook Leroy Naaktgeboren (Oranje Wit), Umut Takac (Heerjansdam), keeper Senel Dilek (Binnenmaas) en Anas al Shebani (Maassluis) versterken aankomend seizoen de oranje-witten.

In een eerder stadium besloten Jesse Julicher, Claudi Nzita, Ahmet Kuyucu, Ralph Hofwegen, Johan de Vries, Maarten de Zeeuw, Mustafa Erol, Richard vd Berg, Murat Elibol, Carlo Diaz, Edar Salamao en Inam Quliev al om bij V.V.Alblasserdam te blijven spelen.