atv alblasserdamALBLASSERDAM – Zaterdag 30 mei is bij Tennisvereniging ATV de voorjaarscompetitie feestelijk afgesloten. Na een BBQ met spelers en toeschouwers werden tijdens een feestavond in het onlangs gerenoveerde clubhuis, de kampioenen gehuldigd. Van de 12 deelnemende teams zijn heren 1 en gemend team 2 gehuldigd (zie verder stukjes team 1 en gd team 2).

De komende weken staan er nog vele activiteiten bij ATV op de agenda zoals het JOPEN (open toernooi voor de jeugd) en de clubkampioenschappen. Maar eerst is er op 6 juni de 3e editie van Tennis 4 Life. Dit is een broertje/zusje van de bekende Alpe d’Huzes, waar je door de beklimming van d beroemde Alpentop geld bij elkaar kan fietsen voor het KWF. Bij T4L wordt er 6 uur achter elkaar getennist om dit goede doel te steunen. Vorig jaar is er bijna € 6.000 bij elkaar getennist en het jaar er voor ruim € 7.000.

Gezien de weersvoorspelling wordt het dit jaar weer een mooie dag en we nodigen alle Alblasserdammers uit voor een bezoek aan het sportpark Souburgh om de tennisspelers bij hun strijd aan te moedigen en ondertussen met donaties hun inspanningen en daarmee de strijd tegen de ziekte die ons allen via zieke vrienden of familieleden bekend is, te ondersteunen.

atv alblasserdam