ALBLASSERDAM – Alblasserdam ging met 1-5 onderuit tegen koploper Stedoco. Het verschil tussen beide ploegen werd vooral in de eerste helft zichtbaar. De Damdorpers begonnen slecht aan de wedstrijd, waar de lijstaanvoerder wel direct wakker was. In de derde minuut was het al 0-1. Na de 0-2 kwam Alblasserdam er af en toe aardig uit zonder gevaarlijk te worden. Het goed spelende Stedoco legde nog voor rust de 0-3 in het netje.

Na de thee begonnen de mannen van trainer Bert Buizert sterk. Al snel schoot Carlo Diaz na een mooie actie de 1-3 binnen. Alblasserdam ging op zoek naar de 2-3, kreeg hiervoor diverse kansen, maar Stedoco had het vooral aan de wederom voortreffelijk keepende Ruud de Groot te danken dat de aansluitingstreffer uitbleef.

Een kwartier voor tijd kwam de ploeg uit Hoornaar met een rommelig doelpunt op 1-4. Daarmee was het verzet van de oranjewitten definitief gebruiken en zag het Stedoco nog uitlopen naar 1-5.

Kees Molenaar maakte foto’s van de wedstrijd.